OTT Concept

OTT Concepts

Conceptontwikkeling en Projectmanagement

 

 

 

OTT: onvoltooid tegenwoordige tijd, in het Nederlands gebruiken we de o.t.t. vaak.

We gebruiken de o.t.t. zelfs voor de toekomst of voor hypothetische situaties.

 

OTT: Het begrip Over The Top, meestal verkort tot OTT. 

 

OTT: Levenslang eigenaar van de naam Ottjes.

 

Ieder merk, product en bedrijf is in ontwikkeling. Ieder mens is in ontwikkeling. Dit is wat mij heeft gegrepen en mij door mijn studie aan de NHTV heeft geleid. Met als specialisatie Imagineering, ook wel Conceptontwikkeling genoemd. Waar creativiteit en innovatie hand in hand gaan. Het is een geweldig vakgebied dat nooit stilstaat.

De conceptontwikkelingsfase vormt de brug tussen bedrijfsstrategie en de praktische invulling daarvan. Na diverse commerciële en niet commerciële opdrachten in de Hospitality branche en de Zorg branche werk ik vanuit OTT Concepts aan interim-trajecten op marketinggebied en help ik start-ups met het positioneren van hun jonge onderneming onder andere door het maken van hun corporate story’s.

 

Skills:

Experienced Project Manager with a demonstrated history of working in the hospital & health care industry. Skilled in Concept Development, Sales Management, Hospitality Industry, Event Management, Sales Management and Facilitation. Strong program and project management professional graduated from Projectmanagement.

 

Met veel plezier samengewerkt met: